Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR! Mourinho stierf bijna in een wasmand!

BIZAR! Mourinho stierf bijna in een wasmand!

20 jan 2019, 13:50

Gisteravond bevestigde José Mourinho een bizar verhaal dat nog niet eerder bewezen werd.

Toen Mourinho trainer was van Chelsea en door de UEFA 2 wedstrijden geschorst werd, moest de Portugees de kwartfinale missen tussen zijn ploeg en Bayern München. Het werd Mourinho verboden om zijn ploeg te bezoeken voor de wedstrijd. Toch wisten roddelbladen en boulevardkranten te melden dat Mourinho terug in 2005 toch in de kleedkamer was geweest.

Die roddel werd nooit eerder bevestigd, tot gisteravond. 'Ik weet niet meer wiens idee het was, maar ik kan me wel herinneren dat het is gebeurd', zo verklaart Mourinho.

De Portugees verzon een trucje om in de kleedkamer bij z'n spelers te kunnen zijn. 'Ik ging overdag naar de kleedkamer, dus ik was daar. De wedstrijd begon om 20.45 uur. Ik wilde in de kleedkamer zijn als de spelers aankwamen. Niemand zag me. Het probleem was om na afloop te vertrekken.'

Uiteraard mocht Mourinho niet gepakt worden door de UEFA en moest hij de kleedkamer dus ongezien verlaten. 'Stuart (materiaalman Chelsea, red.) stopte me in de wasmand. Het was de metalen wasmand. De mand was een beetje open zodat ik kon ademen. Toen Stuart me naar buiten wilde rijden, deden de UEFA-mensen, die zeiden dat ik daar was, er alles aan om me te vinden.'

Die oplossing werd de trainer bijna fataal. 'Stuart deed vervolgens de wasmand dicht, dus ik kon niet ademen. Toen hij hem buiten het stadion weer opende, was ik aan het sterven. Ik was claustrofobisch en kreeg geen adem. Het is echt waar.'

Embedded content: https://youtu.be/MYHA0te2dKs

Embedded content: https://youtu.be/eUiPEztLqgk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.