Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR! Man Utd scoort winnende goal uit penalty ná laatste fluitsignaal

BIZAR! Man Utd scoort winnende goal uit penalty ná laatste fluitsignaal

26 sep 2020, 17:35

Een bizar moment ná het laatste fluitsignaal bij Brighton-Manchester United. Het duel lijkt geëindigd te zijn in een 2-2 gelijkspel, maar Manchester United krijgt na inmenging van de VAR nog een penalty wegens hands van Neal Maupay op een kopbal van Harry Maguire. Bruno Fernandes faalt niet en schiet de 2-3 binnen!

Donny van de Beek en Timothy Fosu-Mensah begonnen bij Manchester United op de bank. Van de Beek kreeg in de slotfase nog enkele speelminuten. Joël Veltman bleef op de bank zitten bij Brighton. Davy Pröpper ontbrak bij de thuisclub wegens een blessure.

Brighton was in de eerst helft op voorsprong gekomen uit een strafschop, na de overtreding van Bruno Fernandes op Tariq Lamptey. Neal Maupay schoot de 1-0 binnen. Vier minuten later stond het al weer gelijk door een eigen doelpunt van Lewis Dunk.

Marcus Rashford bracht United in de tweede helft uit een snelle aanval op 2-1. Brighton ging op jacht naar de gelijkmaker en na een hele serie kansen kwam die er in blessuretijd uit een kopbal van de vrijstaande Solly March. Ná het laatste fluitsignaal viel alsnog de 2-3, nadat Manchester United ene penalty kreeg na hands van Maupay.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.