Terug

Volg Vandaag Inside

Huntelaar spreekt geruchten Duitse media tegen: 'Geen klappen gehad'

Huntelaar spreekt geruchten Duitse media tegen: 'Geen klappen gehad'

23 apr 2021, 12:30

Schalke 04 is na 30 jaar gedegradeerd uit de Bundesliga. Dinsdagavond viel het doek definitief voor de club uit Gelsenkirchen na een 1-0 nederlaag bij Arminia Bielefeld. Een groep fans besloot om de bus bij terugkomst op te wachten en dat liep zwaar uit de hand.

Eerder meldde Sportschau dat de auto van Mark Uth, voormalig speler van Heracles Almelo en SC Heerenveen, is gesloopt. Middenvelder Suat Serdar werd belaagd toen hij naar huis wilde rijden en een nog onbekende speler uit angst in een hotel sliep op het terrein van Schalke.

Het Duitse Express weet te melden dat er meerdere spelers zijn belaagd door agressieve fans. Klaas-Jan Huntelaar, Ralf Fährmann en Amine Harit zouden zelfs raken klappen hebben gekregen.

UPDATE: Klaas-Jan Huntelaar heeft géén klappen gehad. De spits van Schalke spreekt daarmee de geruchten van het Duitse Express tegen. Huntelaar laat aan Veronica Inside weten dat hij niet is aangevallen door fans van de club. Ook ploeggenoten Fährmann en Harit bleven ongedeerd. Bovenstaande informatie van Express blijkt dus onjuist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.