Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR: gehele selectie Guinee-Bissau opgenomen in ziekenhuis voor duel met Marokko

BIZAR: gehele selectie Guinee-Bissau opgenomen in ziekenhuis voor duel met Marokko

6 okt 2021, 12:00

Woensdagavond treft Marokko, zonder Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui, in de WK-kwalificatiewedstrijd koploper Guinee-Bissau. Echter wordt de ploeg uit Guinee-Bissau getroffen door bizarre situatie, waarin alle selectiespelers zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De voetbalbond van Guinee-Bissau doet de opmerkelijke verklaring woensdagochtend, uren voorafgaand aan de wedstrijd. Afgelopen nacht zou de 25-koppige selectie ziek zijn geworden, inclusief meerdere stafleden. Daarna zouden zij allemaal zijn opgenomen in het ziekenhuis in Rabat.

'Na het eten begonnen spelers zich ziek te voelen met braken en diarree', meldt de bond. 'De situatie verslechterde snel, waardoor de hele selectie naar het ziekenhuis is vervoerd. Het is allemaal heel vreemd. In deze situatie weten wij niet of er gespeeld kan worden tegen Marokko vanavond', aldus de bond, die vraagtekens zet bij het treffen met de 'Leeuwen van de Atlas'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.