Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR: Foden ontslaat zijn social mediateam na uitdagende tweet richting Mbappé

BIZAR: Foden ontslaat zijn social mediateam na uitdagende tweet richting Mbappé

16 apr 2021, 21:42

Phil Foden, middenvelder van Manchester City, heeft zijn social mediateam ontslagen na een uitdagende tweet richting Kylian Mbappé. De ploeg van trainer Pep Guardiola wist zich deze week te plaatsen voor de halve finale van de Champions League en neemt het op tegen Paris Saint-Germain.

De tweet werd na de wedstrijd snel van het account van Foden verwijderd. Aanvaller Mbappé werd in de tweet getagd met de volgende bijgeschreven tekst: 'Ben je er klaar voor?'.

Inmiddels heeft het bedrijf achter de social media-accounts van Foden in een statement gereageerd op het incident. 'We betreuren de huidige situatie. Sinds dit bedrijf is opgericht hebben we in het proces vastgesteld dat ieder bericht door onze cliënten – zonder enige uitzonderingen – moet worden goedgekeurd. Dit is, na vier jaar nog steeds iedere dag het geval, en dus ook nu.'

Verder wenst het bedrijf de 20-jarige Foden veel succes voor in zijn toekomst. 'Phil Foden is een speciaal persoon en voetballer en we wensen hem het allerbeste.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.