Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR! Fenerbahçe-president doet onthulling over complot tegen Cocu

BIZAR! Fenerbahçe-president doet onthulling over complot tegen Cocu

10 okt 2018, 23:44

De president van Fenerbahçe, Ali Koç, heeft in een interview met het clubkanaal een bizarre onthulling gedaan over een complot tegen Phillip Cocu. Koç kwam erachter dat Cocu van binnenuit werd weggepest en besloot daarop hard in te grijpen.

Lekken van informatie

Vorige week werd bekend dat Turgay Altay, Murat Ozturk en Alper Asci per direct werden ontslagen. Zij maakten alle drie deel uit van de staf. Volgens Koç probeerde de drie trainers op werkelijk schandalige wijze Cocu weg te pesten. Koç meldt letterlijk dat 'De drie ontslagen trainers hebben alle informatie over spelers, wedstrijden en trainingen gelekt naar een derde partij, inclusief videobeelden. Alle informatie en statistieken van vorig seizoen zijn stiekem gewist', zo citeert Voetbal International

Blessures

Koç vervolgt 'Nadat Erwin Koeman bij de staf kwam, kreeg hij bepaalde taken die eerder in handen waren van Turgay Altay. Daarna hebben de trainers die vanuit vorig jaar nog deel uitmaakten van de technische staf besloten Cocu niet meer te helpen'. Verschillende spelers zouden geklaagd hebben over vermoeidheid maar geen van die klachten zijn door de heren in kwestie overgedragen aan de trainer.

Tapijt

Als u denkt alles gehad te hebben, heeft u het mis. Het meest bizarre moment vond namelijk plaats voor de wedstrijd tegen Besiktas. 'Voor de wedstrijd tegen Besiktas lag er plotseling een kleed in de kleedkamer. De drie trainers die later ontslagen zijn, zeiden tegen de spelers dat ze Cocu in dat kleed gingen oprollen na de wedstrijd, om hem terug naar Nederland te sturen. Dit gebeurde nog eens tegen Spartak Trnava. Toen dat verhaal bij mij terecht kwam, heb ik hen meteen ontslagen.'

Koç heeft laten weten dat hij 100% achter Cocu staat en het volste vertrouwen in hem heeft. Hij hoopt alle onrust nu achter zich te kunnen laten.

Dit is de Ali Koç, de president van Fenerbahçe

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.