Terug

Volg Vandaag Inside

Deze ongelofelijke misser verpest kampioenswedstrijd PSG

Deze ongelofelijke misser verpest kampioenswedstrijd PSG

7 apr 2019, 23:04

Check hier de beelden!

Paris Saint-Germain heeft de eerste kans om het kampioenschap binnen te halen laten liggen. De ploeg van trainer Thomas Tuchel kwam in het eigen Parc des Princes tegen RC Strasbourg Alsace niet verder dan een gelijkspel: 2-2. Alleen bij een zege had PSG zondagavond al feest kunnen vieren.

De topclub uit Parijs steekt al het hele seizoen ver boven de rest uit in de Ligue 1. Het is dan ook een kwestie van tijd tot PSG de landstitel prolongeert. Zonder de nog altijd geblesseerde sterren Neymar en Edinson Cavani en met Kylian Mbappé aanvankelijk op de bank liet de ploeg van Tuchel het echter lelijk afweten tegen Strasbourg.

Eric Maxim Choupo-Moting zette de thuisclub wel vroeg op voorsprong, maar nog voor rust namen de bezoekers met twee doelpunten de leiding. Tussendoor zorgde Choupo-Moting voor een curieus moment. Zijn ploeggenoot Christopher Nkunku leek met een stiftje over de keeper te gaan scoren, maar de meegelopen Choupo-Moting raakte de bal op de doellijn per ongeluk nog aan en voorkwam daarmee dat die erin ging.

Invaller Thilo Kehrer trok de stand in de slotfase nog wel gelijk, maar de benodigde winnende treffer bleef uit. Volgende week zondag krijgt PSG de tweede kans om kampioen te worden, dan in de uitwedstrijd tegen 'achtervolger' Lille. Met 20 punten voorsprong volstaat een gelijkspel voor de ploeg van Tuchel. De Duitse trainer ontbreekt dan vermoedelijk op de bank, want hij werd zondag naar de tribune gestuurd vanwege aanmerkingen op de leiding.

Jan: 'Die Mbappé is echt niet normaal'

Jan ging naar Manchester United tegen PSG: 'Die Mbappe is echt niet normaal!'
3:41
Jan ging naar Manchester United tegen PSG: 'Die Mbappe is echt niet normaal!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.