Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR: Cristiano Ronaldo in drie jaar tijd voor tonnen opgelicht

BIZAR: Cristiano Ronaldo in drie jaar tijd voor tonnen opgelicht

20 sep 2021, 14:35

Cristiano Ronaldo is in drie jaar tijd voor maar liefst 288.000 euro opgelicht. Volgens Jorno de Notícias is de dader een 57-jarige reisagente.

Het gebeurde tussen 2007 en 2010 en ook voormalig ploeggenoot Luis Nani en zaakwaarnemer Jorge Mendes werden slachtoffer. De desbetreffende vrouw gebruikte creditcards en wachtwoorden en boekte later voor 288.000 euro aan niet-gemaakte reizen voor Ronaldo. De fraude werd ontdekt toen de creditcards van 36-jarige Portugees waren verlopen.

In totaal heeft de vrouw zo'n ruim 350.000 euro gestolen, dat de reisorganisatie waar de vrouw werkte inmiddels heeft vergoed. Uiteindelijk werd de vrouw opgepakt en in 2017 veroordeelt tot vier jaar cel. Momenteel is de vrouw weer vrij en moet ze alleen nog het gestolen bedrag terugbetalen aan de reisorganisatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.