Terug

Volg Vandaag Inside

BIZAR: Spaanse krant bekritiseert houding Koeman zelfs in vriendschappelijk duel

BIZAR: Spaanse krant bekritiseert houding Koeman zelfs in vriendschappelijk duel

14 okt 2021, 00:21

Ronald Koeman lijkt op dit moment weinig goed te kunnen doen bij FC Barcelona. Sinds de resultaten achterblijven in de Catalaanse hoofdstad is de hoofdtrainer kop van jut. Koeman moest het woensdagavond zelfs ontgelden na een oefenwedstrijd.

Barcelona speelde een vriendschappelijke wedstrijd tegen het lager geklasseerde Cornellà. Ondanks het eerste doelpunt van nieuwkomer Sergio Aguero, kon de ploeg van Koeman de overwinning niet over de streep trekken tegen de derdedivisionist (2-2). De uitslag zal de waarschijnlijk voor vraagtekens hebben gezorgd bij Catalaanse journalisten van de krant SPORT.

Op Twitter laat journalist Toni Juanmartí namelijk doorschemeren dat de houding van Koeman langs de lijn niet actief genoeg zou zijn geweest. Volgens hem zouden meer dan 2 personen getuige zijn geweest van een apathisch optreden van de trainer. 'Hij gaf geen instructies, hij corrigeerde niets en bleef gewoon naar de wedstrijd kijken. Ik begrijp het niet', aldus de journalist.

Ook plaatst de journalist een disclaimer, dat het geen hetze zou zijn tegen Koeman. 'Het is geen aanval. Het zijn meningen van mensen die de wedstrijd hebben gezien en allen verrast waren door wat zij zagen van de trainer. Of beter gezegd, met wat ze niet zagen', besluit Juanmartí met nog een sneer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.