Terug

Volg Vandaag Inside

Biografie Johan Derksen na lange afwezigheid terug in Bestseller Top 60

Biografie Johan Derksen na lange afwezigheid terug in Bestseller Top 60

11 mei 2022, 13:13

De biografie van Johan Derksen is na weken afwezigheid weer terug in 'De Bestseller 60', de lijst met bestverkochte boeken van Nederland. In week 19 van het jaar 2022 staat het boek namelijk op plek 23. 'Derksen' werd vorig jaar rond deze tijd gepubliceerd en viel reeds in de prijzen.

De biografie is geschreven door Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman. 'Derksen na weken weer terug in de Bestseller top 60. Zet de champagne maar vast koud Antoinette Scheulderman! Veel dank aan alle lezers', reageerde Van Egmond via Twitter op het heugelijke nieuws.

Schrijvers Jaap Robben en Ilja Leonard Pfeijffer riepen boekhandelaren twee weken geleden op om de biografie van Derksen te boycotten en terug te sturen naar de uitgever. Deze aanmoediging lijkt geleid te hebben tot een averechts effect, namelijk: een toename in de verkopen.

'Derksen' stond eind vorig jaar voor het laatst in de prestigieuze lijst. Het werd ook genomineerd voor de NS Publieksprijs en verkozen tot Sportboek van het Jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.