Terug

Volg Vandaag Inside

BILD onthult bizarre tekenbonus van Alaba bij Real Madrid: 'Waanzin!'

BILD onthult bizarre tekenbonus van Alaba bij Real Madrid: 'Waanzin!'

22 apr 2021, 10:11

David Alaba vertrekt komende zomer volgens verschillende media transfervrij naar Real Madrid, waar hij een vijfjarig contract zal ondertekenen. Bij 'De Koninklijke' gaat de verdediger, die nu nog onder contract staat bij Bayern München, een vorstelijk salaris verdienen en krijgt hij ook een bizarre tekenbonus, zo meldt Bild.

De Duitse krant meldt dat Alaba een netto-jaarsalaris van 12 miljoen euro zal gaan verdienen. Daarnaast zal hij een tekenbonus ontvangen die tussen de twintig en dertig miljoen euro ligt. 'Waanzin!', concludeert Bild.

Alaba maakte in februari bekend dat hij Bayern deze zomer zal verlaten. Der Rekordmeister sorteerde al voor op dat vertrek door zich te versterken met Dayot Upamecano, die na dit seizoen overkomt van RB Leipzig.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.