Terug

Volg Vandaag Inside

Bijzondere carrièreswitch voor scheidsrechter Bas Nijhuis

Bijzondere carrièreswitch voor scheidsrechter Bas Nijhuis

1 nov 2021, 11:12

Een bijzondere carrièreswitch voor Bas Nijhuis. De scheidsrechter, die zijn baan bij de KNVB combineert met het ondernemerschap, is vanaf nu ook in te huren als trouwambtenaar. 

Dat laat Nijhuis weten via Instagram. ‘Officieel beëdigd als trouwambtenaar’, schrijft de Tukker bij een foto van hem in de rechtbank van Amsterdam. Nijhuis is benoemd tot bijzonder ambtenaar burgerlijke stand (BABS) en mag daardoor vanaf nu stelletjes in de echt verbinden.

Nijhuis laat desgevraagd aan Veronica Inside weten niet te stoppen met zijn werk als scheidsrechter. ‘Het is prima te combineren en erg leuk om te doen’, zegt Nijhuis. ‘Ook hierbij kan ik de gele en rode kaarten meenemen, mochten ze geen ‘ja’, zeggen. Het enige verschil is dat ik dit zónder VAR doe.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.