Terug

Volg Vandaag Inside

Bijzondere beelden van Klaiber: 'Als Utrechter ga je niet naar Ajax'

Bijzondere beelden van Klaiber: 'Als Utrechter ga je niet naar Ajax'

29 sep 2020, 16:00

Gisteravond wist De Telegraaf te melden dat Sean Klaiber in de belangstelling staat van Ajax. Mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen, dan heeft de verdediger van FC Utrecht wel wat uit te leggen. In het verleden was hij namelijk niet altijd even positief over Ajax.

In 2018 was Klaiber woedend dat toenmalig teamgenoot Labyad een geruild Ajax-Shirt wilde aantrekken na Utrecht - Ajax. Ook gaf hij in een interview aan dat hij een transfer naar Ajax niet per se ziet zitten. ‘Als speler van FC Utrecht ga je niet naar Ajax’. En bovendien: ‘Als Ajax komt, dan komen misschien PSV en Feyenoord ook wel. Dan kies ik toch voor die andere twee.’

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.