Terug

Volg Vandaag Inside

'Bijzonder om met goede vrienden Johan en Wilfred deze ervaring te kunnen delen'

'Bijzonder om met goede vrienden Johan en Wilfred deze ervaring te kunnen delen'

12 apr 2023, 17:47

John de Bever staat op 30 september in Ahoy en afgelopen vrijdag onthulde de zanger bij Vandaag Inside dat ook Johan Derksen en Wilfred Genee acte de présence zullen geven op het podium. In gesprek met Party reageren John en zijn vriend Kees nogmaals verheugd op dat nieuws.

"Wij vinden het natuurlijk fantastisch dat wij bekend kunnen maken dat Johan en Wilfred de eerste gastartiesten zijn van onze eigen show in Ahoy. Johan speelt ook in de videoclip en de mensen gaan een kant van hem zien die ze nog niet kennen," aldus John en Kees.

Bekijk de eerste beelden van de legendarische videoclip hieronder; de tekst gaat verder onder de video.

Legendarische beelden: Johan speelt glansrol in nieuwe videoclip John de Bever
4:35
Legendarische beelden: Johan speelt glansrol in nieuwe videoclip John de Bever

"Het is bijzonder om met goede vrienden deze ervaring te kunnen delen," vervolgen De Bevers. Welke rol Johan en Wilfred op 30 september gaan vervullen, gaan John en Kees nog niet verklappen: "Maar wat wij wel kunnen zeggen is dat Wilfred een muzikale verrassing in petto heeft."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.