Terug

Volg Vandaag Inside

Bijzonder moment in de rust van AZ - Almere City: 'Wil je met mij trouwen?'

Bijzonder moment in de rust van AZ - Almere City: 'Wil je met mij trouwen?'

9 dec 2023, 22:13

In de rust van de wedstrijd tussen AZ en Almere City beleefde steward Priscilla een bijzonder moment. De stadionspeaker van AZ verraste haar met een bosje bloemen, maar dit bleek niet de grootste verrassing te zijn.

Chantal, de vriendin van Priscilla en tevens werkzaam als steward bij de club, had namelijk in het geheim een aanzoek voorbereid. Na een korte inleiding van de stadionspeaker reikte hij de microfoon aan, waarna Chantal haar vriendin ten huwelijk vroeg met de woorden: "Wil je met mij trouwen?" De vraag werd met een duidelijk "Ja" beantwoord door Chantal.

Bekijk hieronder de ESPN-beelden van het aanzoek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.