Terug

Volg Vandaag Inside

Bijna vijf jaar cel geëist tegen Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti

6 mrt 2024, 11:25

Het Spaanse Openbaar Ministerie (OM) wil dat Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti jarenlang achter de tralies verdwijnt. De aanklagers beschuldigen de 64-jarige Italiaan van het niet doorgeven van een deel van zijn inkomsten uit 2014 en 2015. Daarvoor zou de coach vier jaar en negen maanden de gevangenis in moeten, is de eis.

Het OM spande de zaak tegen Ancelotti vorig jaar juli al aan, maar er is nog geen zittingsdatum ingepland. De succescoach was van 2013 tot 2015 al werkzaam bij Real en keerde er drie jaar geleden terug.

Met Real staat Ancelotti op dit moment bovenaan in La Liga.

Voormalig multimiljonair Royston Drenthe onthulde bij De Oranjezomer wat hij verdiende als 20-jarige bij Real Madrid. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.