Terug

Volg Vandaag Inside

'Bijlow wordt een hele grote keeper, daar ben ik van overtuigd'

18 mrt 2024, 11:06

Casper van Eijck is ervan overtuigd dat Justin Bijlow, ondanks zijn blessuregevoeligheid, een grote keeper wordt. Dat vertelde hij zondagavond in De Oranjezondag. (Zie video hierboven).

De voormalig clubarts van Feyenoord zegt over de blessures van Bijlow: "Het is natuurlijk heel ongelukkig. Het zegt ook wel iets over zijn karakter. Hij is heel erg explosief, hij wil altijd winnen, dus hij gaat overal voor. Maar dat is ook wel zijn valkuil, denk ik eerlijk gezegd. Zijn gedrevenheid maakt dat hij heel kwetsbaar is voor blessures."

"In het begin was het zo dat hij vaak heel ongelukkig uitkwam, waar hij eigenlijk niet uit hoefde te komen, maar wel de kans liep dat je geblesseerd raakte. Dat is hij kwijtgeraakt, alleen heeft hij nog andere ongelukkige momenten, waardoor hij makkelijk geblesseerd raakt."

"Maar door volwassen te worden, zal dat ongetwijfeld ook verdwijnen. En dan wordt het echt nog een hele grote keeper, daar ben ik van overtuigd," besluit Casper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.