Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow verontschuldigt zich: 'Een keeper van mijn niveau moet die bal pakken'

Bijlow verontschuldigt zich: 'Een keeper van mijn niveau moet die bal pakken'

14 jan 2024, 20:31

Feyenoord-doelman Justin Bijlow draaide er na het puntenverlies tegen NEC (2-2) niet omheen. "Een keeper van mijn niveau moet die bal pakken."

"Dat is heel simpel, daar hoeven we niet lang over te praten", zei hij tegen ESPN over de 2-2 van Magnus Mattsson. Bijlow verkeek zich op een schot van de Deen.

Bijlow herkent een bepaald patroon. "Het is een beetje het verhaal van dit seizoen. We spelen goed en komen op voorsprong, maar die breiden we niet verder uit. Vervolgens geven we tegenstanders de kans terug in de wedstrijd te komen. Het heeft ook een klein beetje met volwassenheid te maken."

Feyenoord zag door het gelijkspel de achterstand op koploper PSV oplopen tot 12 punten. In de Eredivisie staan nog twaalf speelronden op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.