Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow verlengt contract tot medio 2025

Bijlow verlengt contract tot medio 2025

18 aug 2021, 14:33

Feyenoord en Justin Bijlow hebben een mondeling akkoord bereikt over een nieuw contract. Dat maken de Rotterdammers bekend op de clubwebsite. De doelman zet later deze week zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis tot 2025.

Frank Arnesen is blij met de contractverlenging van Bijlow. ‘Justin wordt een grote toekomst voorspeld. Week in week uit bewijst hij al zijn waarde voor de ploeg op de momenten dat dat nodig is. En hij wordt alleen maar beter. Het is mooi om te zien dat na eerder Orkun Kökcü, Luis Sinisterra en recenter Tyrell Malacia nu weer een jeugdige speler zich voor langere tijd aan de club verbindt.’

De 23-jarige keeper is bezig aan een sterke periode. Hij is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de drie WK-kwalificatiewedstrijden begin september tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.