Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow terug onder de lat tegen PEC Zwolle

Bijlow terug onder de lat tegen PEC Zwolle

19 okt 2018, 18:28

ROTTERDAM (ANP) - Justin Bijlow keert zondag terug onder de lat bij Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst liet bij de persconferentie weten dat de twintigjarige doelman zijn basisplaats weer terugheeft nadat een knieblessure hem aan de kant had gehouden.

De jeugdige keeper miste twee competitiewedstrijden en de duels met Jong Oranje vanwege zijn kwetsuur.

Nicolai Jørgensen is net als Bijlow volledig wedstrijdfit verklaard. Op de langer geblesseerde Ridgeciano Haps na heeft de coach de beschikking over een volledig fitte selectie.

Van Bronckhorst hoopt zondag op een goede wedstrijd na de slechte competitiestart die de Rotterdammers op veel kritiek kwam te staan. ,,Op de trainingen zie ik durf en ook de veldbezetting ziet er goed uit. Tegen PEC is er weer een nieuwe kans om de goede trainingen te vertalen naar een wedstrijd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.