Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow pas na de winterstop weer in actie voor Feyenoord

Bijlow pas na de winterstop weer in actie voor Feyenoord

13 nov 2020, 21:12

Feyenoord rekent voor de winterstop niet meer op Justin Bijlow. De 22-jarige doelman is voorlopig uitgeschakeld met een voetblessure.

De keeper ontbrak zondag al tijdens het thuisduel met FC Groningen (2-0). Hij werd toen vervangen door Nick Marsman. Bijlow moest zich al afmelden voor de duels van het Nederlands elftal met Spanje, Bosnië en Herzegovina en Polen.

De blessure van Bijlow is een nieuwe tegenvaller voor trainer Dick Advocaat, die de afgelopen weken de geblesseerde Luis Sinisterra, Nicolai Jørgensen, Leroy Fer, Robert Bozenik en Christian Conteh moest missen.

Orkun Kökcü viel afgelopen woensdag geblesseerd uit tijdens een oefenduel van Turkije. Tyrell Malacia is onvoldoende fit voor de komende duels van Jong Oranje met Jong Wit-Rusland en Jong Portugal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.