Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow mist bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen

Bijlow mist bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen

17 feb 2021, 18:25

Justin Bijlow mist het bekerduel van Feyenoord met Heerenveen, meldt RTV Rijnmond. De doelman is herstellende van een knietje in zijn bovenbeen dat hij afgelopen weekend kreeg in de wedstrijd tegen Willem II.

Bijlow begon afgelopen weekend weer voor het eerst weer in de basis, nadat een voetblessure hem ruim drie maanden aan de kant hield. Een knietje in de eerste helft van het duel met Willem II zorgt ervoor dat hij nu opnieuw moet toekijken. Het is nog onduidelijk of Bijlow komend weekend tegen FC Twente weer kan spelen.

Het bekerduel tussen sc Heerenveen en Feyenoord start woensdag om 18:45u.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.