Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow keert terug in wedstrijdselectie Feyenoord

Bijlow keert terug in wedstrijdselectie Feyenoord

10 feb 2021, 15:25

Doelman Justin Bijlow maakt donderdag voor het eerst sinds drie maanden weer deel uit van de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Rotterdammers nemen het in de kwartfinales van de strijd om de KNVB-beker in Friesland op tegen sc Heerenveen.

Of Bijlow speelt, hield Feyenoord-coach Dick Advocaat in het midden. "Dat maak ik pas op de wedstrijddag aan de groep bekend", vertelde de trainer tijdens de persconferentie in De Kuip.

Nu Bijlow hersteld is van een voetblessure heeft Advocaat de beschikking over een vrijwel volledige selectie. Alleen de Portugees João Teixeira ontbreekt nog. "Hij traint weer gedeeltelijk mee en zoals het er nu uitziet sluit hij binnen een paar weken aan bij de groep", aldus Advocaat, die met Feyenoord twee weken geleden voor de competitie met 3-0 verloor bij Heerenveen. Daarna volgde herstel met een 3-1 zege in De Kuip op PSV.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.