Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow haakt op laatste moment geblesseerd af bij Feyenoord

Bijlow haakt op laatste moment geblesseerd af bij Feyenoord

8 nov 2020, 15:30

Doelman Justin Bijlow is vlak voor de aftrap van de competitiewedstrijd tegen FC Groningen afgehaakt bij Feyenoord. Volgens een woordvoerder van Feyenoord heeft de Rotterdamse nummer 1 een blessure opgelopen tijdens de warming-up. Niet Bijlow, maar Nick Marsman kwam vlak voor half 3 uit de spelerstunnel van De Kuip het veld oplopen.

Bijlow (22) werd zaterdag toegevoegd aan de selectie van het Nederlands elftal. Bondscoach Frank de Boer hevelde hem over van Jong Oranje naar het 'grote' Oranje, als vervanger van de geblesseerde Jasper Cillessen. Bijlow zou zich maandag voor het eerst melden bij het Nederlands elftal, maar een blessure verhindert dat nu waarschijnlijk.

Bijlow ontbrak vorige week ook al tegen FC Emmen, toen vanwege een lichte blessure. Met Marsman onder de lat won Feyenoord in de blessuretijd van Emmen (2-3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.