Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow en Scherpen melden zich bij Oranje om te oefenen op strafschoppen

Bijlow en Scherpen melden zich bij Oranje om te oefenen op strafschoppen

20 sep 2022, 13:11

Justin Bijlow en Kjell Scherpen hebben zich dinsdag bij de selectie van het Nederlands elftal gevoegd. De twee keepers gaan samen met de vier geselecteerde doelmannen Jasper Cillessen, Remko Pasveer, Andries Noppert en Mark Flekken oefenen op strafschoppen.

Bijlow was een klein jaar geleden nog de eerste doelman van Oranje. Van Gaal passeerde de Feyenoorder nu omdat hij vindt dat Bijlow niet in goede vorm verkeert. Daarnaast wil de bondscoach Pasveer en Noppert, die voor het eerst bij de selectie zitten, graag aan het werk zien.

Bijlow en Scherpen, die overkwam van Jong Oranje, waren bij het begin van de training aanwezig bij het openingspraatje van Van Gaal. Toen de training begon, moesten de twee keepers weer naar de kant. Aan het einde van de training gaan de zes keepers oefenen op strafschoppen. Van Gaal wil deze week veel tijd besteden aan penalty's, omdat bij de meeste eindtoernooien strafschoppen de beslissing brengen. Hij haalde oud-volleybalcoach Peter Murphy bij de technische staf voor het mentale gedeelte dat bij de strafschoppen komt kijken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.