Terug

Volg Vandaag Inside

Bijlow baalt van openingstreffer

Bijlow baalt van openingstreffer

28 okt 2018, 18:30

AMSTERDAM (ANP) - Met een eigen doelpunt bewees doelman Justin Bijlow zijn ploeg Feyenoord een slechte dienst tijdens het verloren uitduel met Ajax (0-3). ,,Ik mag die bal van Frenkie de Jong natuurlijk nooit door mijn benen laten gaan", verwees hij naar de openingstreffer. ,,Het was zeker een fout van mij. Maar ik kreeg ook een tik van Dolberg op mijn elleboog. Daardoor drukte ik die bal over de lijn."

Opvallend was dat niemand bij Feyenoord protesteerde na de ongelukkige 1-0. ,,Ik kan alleen voor mezelf praten", zei Bijlow. ,,Ik dacht vooral aan mijn fout. Maar voor zulke dingen is ook een videoscheidsrechter."

Bijlow erkende dat het verschil tussen Ajax en Feyenoord groot was. ,,Dat kwam ook door die snelle rode kaart voor St. Juste", zei hij. ,,Het klopt dat we nu al tien punten achterstaan op koploper PSV. Ajax staat nu vijf punten voor. Maar we nemen de rest van het seizoen zeker geen genoegen met een derde plaats. Dan hadden we geen sportman moeten worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.