Terug

Volg Vandaag Inside

'Bij Vandaag Inside zit je gewoon te ontspannen'

'Bij Vandaag Inside zit je gewoon te ontspannen'

14 mei 2023, 12:09

Job Knoester vindt het heel ontspannend om aan te schuiven bij Vandaag Inside. Dat vertelt de advocaat in de serie Bizarre Zaken van het YouTube-kanaal Verkeersboete.nl.

Job vertelt in het interview dat hij het heel leuk en ontspannend vindt om aan te schuiven bij Johan, Wilfred en René. Ook zijn cliënten valt dat op, vertelt Knoester: "Ik was een paar jaar geleden bij een cliënt in een TBS-kliniek en die zei tegen mij: 'Ik snap wel dat je daar gaat zitten. Jij bent de hele dag met je cliënten bezig en van die zware dingen, daar zit je gewoon te ontspannen.'"

Verder vertelt de advocaat dat de zaak rondom The Voice ervoor heeft gezorgd dat hij aan tafel zit: "De zaak rondom The Voice of Holland kwam ineens op en toen hadden ze een advocaat nodig aan de bar. Aan de bar zitten mensen die vanuit hun deskundigheid iets vertellen in het programma. De redactie had toen gezegd: 'Je mag ook over wat andere dingetjes meepraten,' dus dat deed ik. De week erna ging het weer over de talentenjacht. Ik zat er daarom weer en praatte opnieuw met alles mee. Toen hebben ze gezegd: 'Kom dan maar aan tafel zitten", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.