Terug

Volg Vandaag Inside

Bij deze amateurclub kost een biertje al 10 jaar 1,50 euro: 'Verhoog de prijs voor een tosti maar'

Bij deze amateurclub kost een biertje al 10 jaar 1,50 euro: 'Verhoog de prijs voor een tosti maar'

27 sep 2022, 17:41

De afgelopen tijd wordt alles duurder en niet goedkoper door de enorme inflatie in Nederland, maar bij voetbalclub vv Oeken betaal je al ruim tien jaar 1,50 euro voor een biertje. De amateurclub uit Gelderland weigert de bierprijs in de kantine omhoog te gooien.

Sportverenigingen zijn door de torenhoge inflatie en energiekosten genoodzaakt om hun kantineprijzen te verhogen, behalve in de voetbalkantine van Oeken. "We zijn een sportkantine en geen kroeg. Dus we willen de prijzen niet te hoog maken. Voor ons is het geen commercieel model. We kunnen het altijd doen zonder die inkomsten", zegt clubvoorzitter Emile Jager in een uitgebreid interview met De Gelderlander.

Uitploegen kijken altijd uit naar een bezoek bij vv Oeken, die altijd graag in de kantine blijven hangen. "Uni VV uit Nijmegen kwam zelfs met de trein om hier een goede derde helft te hebben", vertelt Jager. "Als ze de prijzen willen verhogen, gooien ze de prijs voor de tosti’s maar omhoog", aldus een clublid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.