Terug

Volg Vandaag Inside

'Bij de rest van de Eredivisie gaat de vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer van Ajax is'

'Bij de rest van de Eredivisie gaat de vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer van Ajax is'

12 apr 2023, 15:11

Als in de De Ballen Verstand Podcast van Tubantia de trainerskwestie bij FC Twente besproken wordt, valt ook de naam van Peter Bosz. De Apeldoorner werd de afgelopen weken veelvuldig met de Tukkers, maar ook met Ajax in verband gebracht. Bosz bedankte voor de functie als hoofdtrainer van FC Twente, maar daar kan hij volgens FC Twente-watcher Leon Ten Voorde nog wel eens spijt van krijgen.

"Ik denk dat Peter Bosz over twee weken met hangende pootjes naar FC Twente belt of hij nog assistent-trainer kan worden. Die heeft gegokt en verloren, als ik De Telegraaf moet geloven. Die zijn bij Ajax doorgaans goed geïnformeerd, dus het gaat de kant op dat Heitinga daar hoofdtrainer blijft", opent Ten Voorde.

"Bosz heeft een aardig podium gepakt en heeft daarmee zijn eigen glazen ingegooid. Ik snap daar echt helemaal niks van. Zo'n slimme, ervaren man gaat dan in elk televisieprogramma, in één week tijd, zitten en zeggen dat Ajax hem mag bellen. Hoe dom kun je zijn? Blijf gewoon in de luwte, iedereen kent de naam Peter Bosz", verbaast de club-watcher zich.

"Het werd gewoon gênant", vindt de journalist, die denkt dat Van der Sar mede hierdoor besloten heeft om de oefenmeester uit Apeldoorn niet te bellen. "Bij de rest van de Eredivisie gaat de vlag uit als Heitinga volgend jaar trainer van Ajax is. Die is niet geschikt."

"John begon erover dat het performance team van Ajax een geweldige prestatie had geleverd om de spelers na de onderbreking zo fit waren. Zo kun je ook een wedstrijd bekijken. Met Heitinga, met Huntelaar en onze nieuwe Duitse vriend (directeur voetbalzaken Sven Mislintat, red.) wens ik Ajax heel veel sterkte volgend seizoen", besluit ten Voorde zijn relaas.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.