Terug

Volg Vandaag Inside

'Bierkoningin' slaat weer toe op US Open: Megan Lucky at biertje in één keer

'Bierkoningin' slaat weer toe op US Open: Megan Lucky at biertje in één keer

5 sep 2022, 16:40

Megan Lucky, én van de grote uitblinkers tijdens de US Open, blinkt niet uit op de tennisbaan, maar wél op de tribune. Zodra Lucky in beeld is, maakt ze er namelijk een sport van om een biertje in één keer achterover te slaan.

Vorig ging jaar de Amerikaanse tennisfan ook al twee keer viraal tijdens de US Open. Ook toen dronk ze een biertje binnen een paar seconden leeg zodra de camera op haar gericht was. "Het lijkt een soort van traditie te worden", schrijft het Twitter-kanaal van de US Open bij de onderstaande beelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.