Terug

Volg Vandaag Inside

Bielsa blijft trainer bij Leeds in Premier League

Bielsa blijft trainer bij Leeds in Premier League

10 sep 2020, 17:40

Marcelo Bielsa blijft trainer van Leeds United. De Argentijn heeft bevestigd dat daarover een akkoord is bereikt, enkele dagen voordat het voetbalseizoen in de Premier League weer begint. Leeds speelt zaterdag tegen Liverpool, de kampioen.

Leeds promoveerde in de afgelopen competitie en keerde daarmee na zestien seizoenen terug op het hoogste niveau. Hoewel de club daarvoor al had laten weten met Bielsa verder te willen, kwam er maar geen formele bevestiging. 'Maar nu is alles besproken en afgerond. Ik blijf bij Leeds', zei Bielsa donderdag.

Hij voegde er meteen aan toe dat het wel eens lastig kan worden tegen Liverpool. 'We spelen meteen tegen een van de sterkste teams ter wereld. Dat is een uitdaging maar ook een hele opgave. Of wij 'klaar' zijn voor de Premier League is moeilijk te zeggen. Zoiets blijkt pas in de wedstrijd, niet op de training.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.