Terug

Volg Vandaag Inside

Bielefeld - Bremen in Bundesliga afgelast vanwege sneeuw

Bielefeld - Bremen in Bundesliga afgelast vanwege sneeuw

7 feb 2021, 14:12

De wedstrijd in de Bundesliga tussen Arminia Bielefeld en Werder Bremen gaat niet door. Ook in Duitsland is een flinke laag sneeuw gevallen en het bleek onmogelijk om het veld sneeuwvrij te maken. Het duel zou om 18.00 uur beginnen, maar rond het middaguur besloot de organisatie van de Duitse voetbalcompetitie over te gaan tot afgelasting.

Eerder op de dag had Arminia Bielefeld in samenspraak met de DFL, de Duitse voetballiga, nog afgesproken om alles op alles te zetten om het veld te prepareren voor de wedstrijd. Het bleek echter onbegonnen werk.

Bij Bielefeld had Michel Vlap, deze week op huurbasis overgekomen van Anderlecht, tegen Werder Bremen zijn debuut kunnen maken. Bij de nummer 16 van de Bundesliga speelt ook verdediger Mike van der Hoorn.

De wedstrijd tussen TSG 1899 Hoffenheim en Eintracht Frankfurt staat wel voor zondagmiddag 15.30 uur op het programma. In de Nederlandse voetbalcompetitie besloot de KNVB zaterdag al om alle wedstrijden voor zondag af te gelasten vanwege het winterweer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.