Terug

Volg Vandaag Inside

Biden feliciteert Oranje met zege en corrigeert tweet Rutte

Biden feliciteert Oranje met zege en corrigeert tweet Rutte

4 dec 2022, 14:58

Kort na de 3-1 zege van Oranje op de Verenigde Staten kon Mark Rutte het niet laten om te reageren op de tweet van president Joe Biden. Op Twitter wenste de leider van de Amerikanen voor het duel zijn voetbalploeg veel succes met de quote: "Its called soccer!"

Na de zege op Team USA tweet premier Rutte: "Sorry Joe, football won". En daar heeft het social media-team van de Amerikaanse president nu weer op gereageerd. De discussie over 'football' en 'soccer' lijkt nog altijd niet voorbij!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.