Terug

Volg Vandaag Inside

Bibi Breijman en Waylon verwachten derde kindje

Bibi Breijman en Waylon verwachten derde kindje

6 dec 2023, 14:58

Bibi Breijman heeft via een filmpje op Instagram aangekondigd opnieuw in verwachting te zijn. Het is het derde kindje van de zangeres en haar vriend zanger Waylon.

In het filmpje zegt Breijman tegen haar dochtertje: "Mama heeft weer een baby'tje in haar buik, maar dat zie je nog niet." Ze laat haar buik zien aan haar dochtertje, die wil weten of het een meisje is. Dat zegt Breijman nog niet te weten. Op de vraag of haar zoontje het leuk vindt, antwoordt hij "nee".

Toen Breijman in 2022 in verwachting was van hun tweede kindje bracht juicevlogger Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Waylon was vreemdgegaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.