Terug

Volg Vandaag Inside

Betrokkenen uit 1e selectie AZ: 'Beste ploeg is geen kampioen geworden'

Betrokkenen uit 1e selectie AZ: 'Beste ploeg is geen kampioen geworden'

26 apr 2020, 22:40

Hoewel betrokkenen van AZ natuurlijk niet officieel hun ongenoegen kunnen uiten over de beslissing van de KNVB, reageren ze tegenover De Telegraaf wel informeel en off the record: 'De beste ploeg is geen kampioen geworden.'

De KNVB maakte afgelopen vrijdag bekend dat Ajax op de eerste plek eindigt en AZ op de tweede. Dat betekent dat AZ zich via de voorrondes moet zien te plaatsen voor de Champions League.

Eén van de 'betrokkenen' uit de eerste selectie geeft aan: Het blijft gewoon balen, we hadden zo erg op meer gehoopt. Nu moeten we door die voorrondes van de Champions League heen zien te komen.' Een ander laat weten: 'De beste ploeg is geen kampioen geworden.'

Marc Overmars adviseerde namens Ajax de KNVB als een van de eerste om de competitie niet meer uit te spelen. Johan denkt dat de Amsterdammers bang waren dat AZ kampioen zou zijn geworden, wanneer de competitie gewoon uitgespeeld was. Bekijk de beelden hieronder!

Onbegrip over houding Ajax: 'Ze zijn gewoon bang dat AZ kampioen wordt'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.