Terug

Volg Vandaag Inside

Betis houdt koppositie na 1-1 tegen Milan

Betis houdt koppositie na 1-1 tegen Milan

9 nov 2018, 00:22

SEVILLA (ANP) - Real Betis houdt de koppositie in groep F van de Europa League. De club uit Sevilla hield in eigen huis AC Milan op 1-1 en heeft met acht punten één punt meer dan de Italianen. Ook Olympiakos dat eenvoudig won van F91 Dudelange heeft zeven punten en is nog in de race voor het vervolg van de Europa League.

Giovani Lo Celso bracht Real Betis al in de twaalfde minuut op voorsprong. De Argentijn had ook al twee weken geleden in San Siro gescoord, toen de Spanjaarden met 2-1 wonnen. De Italianen van coach Gennaro Gattuso kwamen op gelijke hoogte via de Spanjaard Suso. De vrije trap van de Spanjaard werd door iedereen gemist en verraste Betis-doelman Pau López. Gattuso zag hoe zijn verdediger Mateo Musacchio na een botsing met ploeggenoot Franck Kessié met een nekbrace van het veld moest.

Olympiakos haalde uit bij F91 Dudelange: 5-1. De Luxemburgers hebben zich als eerste club uit het land geplaatst voor de Europa League en maakten daarin ook hun eerste doelpunt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.