Terug

Volg Vandaag Inside

'Betaald voetbal kan ondanks zware coronamaatregelen doorgaan'

'Betaald voetbal kan ondanks zware coronamaatregelen doorgaan'

14 dec 2020, 15:30

Het betaald voetbal in Nederland kan, ondanks de strenge lockdown die premier Rutte vanavond aan zal kondigen, doorgaan, weet De Telegraaf. Voor topsportcompetities maakt het kabinet namelijk een uitzondering.

Vanavond geeft premier Mark Rutte om 19:00 uur een persconferentie, waarin hij waarschijnlijk bekend zal maken dat winkels, scholen en contactberoepen hun deuren moeten sluiten om een einde te maken aan de forse stijging van het aantal nieuwe coronabesmettingen.

Ingewijden bevestigen een bericht van de NOS dat niet-essentiële winkels al in de nacht van maandag op dinsdag hun deuren sluiten, tot 19 januari. Tot die tijd zal een strenge lockdown gelden, maar een avondklok blijft naar verwachting uit.

Ook contactberoepen zoals kappers, en culturele instellingen, waaronder theaters, zouden dicht moeten. Het betaald voetbal kan echter doorgaan, zo lijkt het.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.