Terug

Volg Vandaag Inside

'Bestuur Manchester United ontslaat Solskjaer na spoedberaad'

'Bestuur Manchester United ontslaat Solskjaer na spoedberaad'

20 nov 2021, 00:00

Ole Gunnar Solskjaer is ontslagen als hoofdtrainer van Manchester United, dat melden de doorgaans goed ingelichte bronnen: Manchester Evening News, The Sun en The Times. Het bestuur organiseerde een spoedberaad nadat het team van Solskjaer onderuit ging bij laagvlieger Watford (4-1).

De Noorse hoofdtrainer hikte de afgelopen tijd al tegen een ontslag aan, na een nieuwe dramatische reeks waarin werd verloren van onder meer Leicester City (4-2), Liverpool (0-5) en Manchester City (0-2). De nieuwe afgang tegen Watford was voor het bestuur de genadeklap.

Solskjaer stond bij 3 jaar aan het roer van 'The Red Devils'. In het seizoen 2018/2019 nam hij het stokje over van José Mourinho. In de afgelopen jaren speelde United 149 wedstrijden, waarin het gemiddeld 1.79 punt per wedstrijd won. In zijn periode won Solskjaer geen prijzen.

Hoofdtrainer van Leicester City, Brendan Rodger, lijkt de voornaamste kandidaat om Solskjaer op te volgen bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.