Terug

Volg Vandaag Inside

Bestorming stadion tijdens PSV - Sturm Graz mislukt: 'We kennen ze niet'

Bestorming stadion tijdens PSV - Sturm Graz mislukt: 'We kennen ze niet'

26 nov 2021, 10:16

Tijdens de wedstrijd tussen PSV en Sturm Graz in de Europa League heeft de politie in Eindhoven tien mensen gearresteerd. Zij maakten deel uit van een groep die het stadion probeerde binnen te komen door een hek te forceren, aldus een woordvoerster van PSV. De politie wist de groep tegen te houden.

De PSV-spelers werden voor aanvang van het duel, dat vanwege de coronaregels voor lege tribunes moest worden gespeeld, onthaald door zo'n 500 fans. "Dat was georganiseerd en ging prima", zegt de woordvoerster. "Toen het vuurwerk te lang aanhield, is de groep die de actie had georganiseerd weggegaan. Een groep die overbleef, probeerde het stadion in te komen. Dat hebben we weten te voorkomen. De mensen die dat deden kennen we niet, het zijn geen PSV-supporters."

PSV won de wedstrijd met 2-0 en blijft daardoor in de race voor een plek in de volgende ronde van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.