Terug

Volg Vandaag Inside

Bestel nu de nieuwe Vandaag Inside-screenprotectors!

Bestel nu de nieuwe Vandaag Inside-screenprotectors!

28 aug 2023, 21:35

Vanaf nu verkrijgbaar in de Vandaag Inside-webshop: drie verschillende Vandaag Inside-screenprotectors! Unieke 9H Full Cover extra gehard glas screenprotectors met een afbeelding van Johan, Wilfred en René, het logo van Vandaag Inside of de tekst 'Lekker man!' Klik »hier« om ze bestellen!

Wanneer je mobiel uit staat verschijnen de mannen, het logo of de tekst, en wanneer je je mobiel weer aan zet “verdwijnen” ze! Je kunt door de schermhelderheid-instellingen van je mobiel zelf bepalen hoe helder ze in beeld komen. Laat aan iedereen zien dat je megafan bent van Vandaag Inside!

Klik »hier« om ze bestellen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.