Terug

Volg Vandaag Inside

Bestel nu de enige echte VI-kersttrui (Limited Edition)

Bestel nu de enige echte VI-kersttrui (Limited Edition)

22 okt 2021, 20:00

Kerst is dit jaar niet compleet zonder de limited edition VI-kersttrui. Deze kersttrui brengt je namelijk in hogere kerstsferen. Wie wordt er immers niet blij van het VI-trio op je trui? De VI-kersttrui is ook fantastisch om te geven als kerstcadeau. Wacht niet langer, want er is maar een beperkte oplage beschikbaar. >Klik hier< en bestel 'm nu!

Tot en met 31 oktober kun je jouw limited edition VI-kersttrui bestellen, de levering zal in de week voor kerst zijn. Helaas kunnen we geen retouren accepteren, ook hebben we geen mogelijkheden om de truien te ruilen voor een andere maat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.