Terug

Volg Vandaag Inside

Bestel hier jouw Veronica Inside-poppen en steun Support Casper!

Bestel hier jouw Veronica Inside-poppen en steun Support Casper!

18 nov 2021, 19:39

Het is vandaag Wereld Alvleesklierkankerdag. Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker en helaas neemt dit aantal nog altijd verder toe.

Elke dag overlijden 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De ziekte is hiermee de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Help mee dit te voorkomen. Elke donatie, groot of klein, is waardevol. Doneren doe je door HIER een Veronica Inside-pop te bestellen, of door HIER een donatie achter te laten op de website van Support Casper!

De volledige winst komt ten goede aan Support Casper.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.