Terug

Volg Vandaag Inside

'Bespaar me de onzin over de masterclass van Simeone'

'Bespaar me de onzin over de masterclass van Simeone'

12 mrt 2020, 12:33

Michael Owen heeft zijn teleurstelling over het verlies van Liverpool niet onder stoelen of banken gestoken. De inmiddels 40 jaar oude Owen begon zijn loopbaan in 1996 bij de 'Reds', die woensdagavond na verlenging door Atlético Madrid werden uitgeschakeld in de Champions League.

"Bespaar me alstublieft de onvermijdelijke onzin over de masterclass van Simeone", zei Owen over de coach van Atlético. "Het is niet geniaal om elf topvoetballers achter de bal te zetten. Liverpool heeft ze weggespeeld."

Na 90 minuten was het 1-0 voor Liverpool, waardoor er verlengd moest worden. In de verlenging kwam Liverpool op 2-0, maar daarna scoorden de Spanjaarden nog drie keer.

Owen verliet Liverpool in 2004. Hij won met de club in 2001 de UEFA Cup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.