Terug

Volg Vandaag Inside

Besiktas slaat in tweede helft toe

Besiktas slaat in tweede helft toe

19 aug 2018, 22:27

ERZURUM (ANP) - Besiktas heeft bij BB Erzurumspor ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. Ondanks een vroege achterstand won de Turkse topclub van Ryan Babel en Jeremain Lens met 3-1.

De Bosniër Jasmin Scuk had Erzurumspor na een kwartier op voorsprong gebracht. De Turkse verdediger Gökhan Gönül zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker voor Besiktas, waar Babel startte en Lens na zo'n zeventig minuten in het veld kwam.

De Spanjaard Álvaro Negredo zette de bezoekers uit Istanbul met nog een kwartier te spelen op 1-2. Ricardo Quaresma besliste het duel vanaf de strafschopstip, nadat doelman Hakan Canbazoglu Lens had neergehaald.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.