Terug

Volg Vandaag Inside

Berlusconi: 'Als we winnen van AC Milan of Juventus dan regel ik een bus vol prostituees'

Berlusconi: 'Als we winnen van AC Milan of Juventus dan regel ik een bus vol prostituees'

14 dec 2022, 16:39

De vroegere Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft de spelers van zijn voetbalteam Monza beloofd om prostituees naar de kleedkamer te sturen als ze winnen tegen een topploeg uit de Serie A. Dat zou blijken uit een video die woensdag op sociale media circuleert.

In de video vertelt de 86-jarige Berlusconi dat hij zijn spelers heeft beloofd om, bij winst tegen "een van de topteams" zoals AC Milan of Juventus, een bus met prostituees naar de kleedkamer te laten komen. De video zou dinsdag zijn opgenomen bij een kerstdinertje met de spelers van Monza.

Berlusconi was drie decennia voorzitter van AC Milan, waarmee hij mede dankzij de Nederlanders Ruud Gullit, Marco van Basten en Frank Rijkaard grote successen behaalde. Vier jaar geleden kocht hij de club Monza, dat dit jaar voor het eerst in de Serie A speelt. In 2011 werd hij beschuldigd van seks met een minderjarige vrouw op een van zijn omstreden 'bunga bunga-feestjes'. In hoger beroep werd hij daar vier jaar later van vrijgesproken omdat hij volgens de rechter niet zou hebben geweten dat de vrouw minderjarig was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.