Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn: ‘We willen sowieso het hoogst haalbare, dat is de Champions League’

Bergwijn: ‘We willen sowieso het hoogst haalbare, dat is de Champions League’

31 jan 2024, 16:41

Steven Bergwijn vertelt in een uitgebreid interview met Voetbal International dat Ajax één doel heeft en dat is in de top drie van de Eredivisie eindigen.

“Of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren, daar ga ik geen uitspraken meer over doen, dat werkt alleen maar averechts”, begint Bergwijn. “Maar ik geloof zeker dat het kan. We staan kort achter FC Twente en AZ, en we krijgen ze allebei nog. Wat dat betreft staan we er een stuk beter voor dan een paar maanden geleden, toen was het gat met AZ nog twintig punten, bizar eigenlijk.”

"We hebben gewoon een doel, dat is in de top drie eindigen. Dan speel je voorronde Champions League, dat is belangrijk voor Ajax, voor de hele club. We willen sowieso het hoogst haalbare, dat is de Champions League. Dat zou fantastisch zijn, als we dat nog weten te behalen. Dat motiveert ons, zeker weten. Ik heb ook niet het gevoel dat wij minder zijn dan Twente en AZ, maar zij zijn natuurlijk stabieler geweest.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.