Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn terug in de basis bij PSV

Bergwijn terug in de basis bij PSV

3 nov 2018, 18:37

EINDHOVEN (ANP) - Steven Bergwijn keert in de thuiswedstrijd tegen Vitesse terug in de basis bij PSV. De aanvaller stond zo'n twee weken aan de kant met een enkelblessure. Bergwijn miste daardoor de ontmoeting met Tottenham Hotspur in de Champions League (2-2), de gewonnen competitiewedstrijd tegen FC Groningen (1-2) en het verloren bekerduel met RKC Waalwijk (2-3).

Tegen Vitesse keert de international van Oranje terug in het elftal van trainer Mark van Bommel. De rentree van Bergwijn gaat ten koste van Donyell Malen, die weer genoegen moet nemen met een plek op de bank. Verder kiest Van Bommel voor de vertrouwde namen bij de ongeslagen koploper van de eredivisie (dertig punten uit tien wedstrijden).

Bij Vitesse, de nummer vijf van de ranglijst, vervangt Danilho Doekhi de geblesseerde centrumverdediger Maikel van der Werff. De wedstrijd in Eindhoven begint om 18.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.