Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn scoort fraai bij debuut voor winnend Tottenham

Bergwijn scoort fraai bij debuut voor winnend Tottenham

2 feb 2020, 20:29

Steven Bergwijn heeft op gedenkwaardige wijze gedebuteerd voor Tottenham Hotspur. De oud-aanvaller van PSV, die afgelopen week verhuisde naar Londen, opende met een fraaie actie na ruim een uur de score in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Manchester City (2-0). De 22-jarige international controleerde de bal goed in het strafschopgebied en haalde daarna trefzeker uit. Amper zeven minuten later strompelde Bergwijn naar de kant. Hij leek last van kramp te hebben.

Kort na het uitvallen van Bergwijn, die vrij verrassend meteen een basisplaats had gekregen van coach José Mourinho, schoot ook de Zuid-Koreaan Son Heung-min raak (2-0). De Spurs sloegen in het laatste half uur toe nadat Oleksandr Zinchenko (ex-PSV) bij ManCity in de zestigste minuut van het veld moest na zijn tweede gele kaart.

Door de zesde competitienederlaag van Manchester City liep de achterstand van de nummer twee op koploper Liverpool op tot niet minder dan 22 punten. De aanstaande landskampioen won zaterdag royaal van Southampton (4-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.