Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn reageert: 'Nooit geweigerd om voor PSV te spelen'

Bergwijn reageert: 'Nooit geweigerd om voor PSV te spelen'

26 jan 2020, 22:15

Steven Bergwijn doet op Instagram zijn eigen verhaal over de gebeurtenissen rondom zijn transfer naar Tottenham Hotspur: 'Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen, trainer Ernest gaf toestemming.'

'Goedenavond PSV-fans, er is een hele hoop over mij geschreven, ik heb het zelf allemaal gelezen en ik vind het erg jammer dat het zo is gegaan. Er is niks van waar. Ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen. Dat zou ik ook nooit doen. Ik ben een jongen van de club. PSV zit in mijn hart. En ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen. En zoals jullie zien: de media verdraait alles. Ik heb inderdaad trainer Ernest gebeld vanochtend, dat er dingen spelen. En hij heeft me er gewoon de toestemming voor gegeven. We hebben goed gesproken, hij heeft me succes gewenst. Alles is netjes volgens plan gegaan. Ik vind het jammer dat ik nu zo naar buiten wordt gebracht als een matennaaier, een rat, een slang. Dat is helemaal niet het geval. Nogmaals, PSV zit in mijn hart. Ik heb alles gewoon netjes volgens plan gedaan, hoe het zou moeten gaan. Ik heb niks halsoverkop gedaan. Ik heb gewoon alles netjes gedaan. Nogmaals, ik heb nooit geweigerd om voor PSV te spelen. Bedankt.'

Afgelopen zomer ketste een transfer van Bergwijn naar Sevilla af: 'Ik ga geen ruzie maken met PSV'

Bergwijn over afgeketste transfer: 'Ik ga geen ruzie maken met PSV'
1:35
Bergwijn over afgeketste transfer: 'Ik ga geen ruzie maken met PSV'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.