Terug

Volg Vandaag Inside

Bergwijn: PSV te slap

Bergwijn: PSV te slap

2 dec 2018, 18:04

ROTTERDAM (ANP) - Steven Bergwijn was zondag kritisch over de inzet van de spelers van PSV tegen Feyenoord. ,,In de eerste helft waren we te slap. Zij wonnen alle tweede ballen'', aldus de buitenspeler. ,,Als je de duels niet wint, kom je niet aan voetballen toe. Dat is de grootste oorzaak van deze nederlaag.''

Bij rust leidde Feyenoord met 2-0. ,,Direct na rust begonnen we goed'', zei Bergwijn, die zelf de spanning met de 2-1 terugbracht. ,,Na dat doelpunt hebben we nog kansen gehad. Ik zelf ook. Het zat er helaas niet in.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.